Ofelija

Podrobnosti

DRUŽABNOST: ljudje

BIVANJE: v notranjem okolju ali z izhodi v ograjeno okolje

ŽIVAHNOST: mirna gospa

MARAM: čohanje, ležanje v senčki, hrano, igro s svojim repom

NE MARAM: težakov, majhnih prostorov

POSEBNOST: FIV, knedeljček

SPOL: Ženski

Opis

Gospa v letih je bila najdena avgusta 2022 v Delnicah v Gorenji vasi. Je zelo priljudna mačka, rada se pocrklja, pred mački pa ima raje mir. Ofelija je bila pozitivna na testu za FIV, a ne kaže nobenih znakov bolezni. Zelo rada je in je tudi igriva, ko je čas za to. Zelo prikupno bitje, ki si zasluži uživancijo na stara leta. Je sterilizirana, cepljena proti kužnim boleznim in mikročipirana.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.

  • Mačji dol, zavetišče za mačke
  • TRR: SI56 0433 1000 1828 371
  • Puštal 115, 4220 Škofja Loka
  • 040-21-88-61
  • info@zverca.si