Mirjam

Podrobnosti

DRUŽABNOST: Stiskanje k ljudem, igra z mački, psi mogoče

BIVANJE: V notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ŽIVAHNOST: Srednje živahna, občasno zelo igriva

MARAM: Jahanje ljudi, mačje prijatelje, druženje, laserček.

NE MARAM: Biti dolgo sama

POSEBNOST: Alergije, izpuščaji na koži

SPOL: Ženski

Opis

Mirjam je malo bolj umirjena punca, ki se rada stisne v naročje. Seveda je tudi igriva, a ne potrebuje nujno veliko aktivne pozornosti. Cepljena proti kužnim boleznim in mikrosporiji, negativna na FIV in FeLV, sterilizirana in brez parazitov čaka, da se gre stisnit k svojim novim ljudem. Je nagnjena k alergijskim reakcijam, tako da je pri njej potrebno biti še posebej pozoren na hrano, ki ne povzroča težav.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.

  • Mačji dol, zavetišče za mačke
  • TRR: SI56 0433 1000 1828 371
  • Puštal 115, 4220 Škofja Loka
  • 040-21-88-61
  • info@zverca.si