Lejla

Podrobnosti

DRUŽABNOST: zelo družabna

BIVANJE: v notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ŽIVAHNOST: Srednje živahna, občasno zelo igriva

MARAM: ljudi, lov na mačje repe, dobro hrano

NE MARAM: Biti dolgo sama

POSEBNOST: grize prste

SPOL: Ženski

Opis

Lejla je bila poleti 2023 najdena v Škofji Loki, kot čisto majhen mladič. Obožuje človeško družbo, rada se boža, ima pa rada tudi igro z drugimi mački. Seveda, kot se za trikolor mačke spodobi, če ji kaj ni všeč, to zelo jasno pove in se upre z vso silo. Veterinarsko je urejena, torej cepljena, sterilizirana, razparazitena, negativna na FIV in FeLV. Čaka na dom, kjer bo imela dovolj pozornosti.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.