Karin

Podrobnosti

DRUŽABNOST: Še ni izpolnjeno

BIVANJE: Še ni izpolnjeno

ŽIVAHNOST: Še ni izpolnjeno

MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

NE MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

POSEBNOST: Še ni izpolnjeno

SPOL: Ženski

Opis

Navihana punca, ki bi bila težko edina mačka, saj se mora stalno poditi z nekom, hkrati pa obožuje tudi človeško družbo. Najdena je bila poleti 2022 na deponiji v Škofji Loki, zelo prehlajena in shirana, sedaj pa je zdrava in popolnoma pripravljena na novo življenje izven zavetišča. Cepljena proti kužnim boleznim in mikrosporiji, sterilizirana, negativna na FIV in FeLV, brez parazitov … Potrebuje veliko akcije in igre, zaradi svoje zaupljivosti pa bi lahko bivala samo znotraj hiše, brez samostojnih izhodov.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.