Janko in Stanko

Podrobnosti

DRUŽABNOST: z nevsiljivimi ljudmi, z mačkami

BIVANJE: V notranjem okolju ali z izhodi v varno okolje

ŽIVAHNOST: Bolj mirna fanta

MARAM: priboljške, počitek, svež zrak

NE MARAM: glasnega dogajanja okrog sebe

POSEBNOST: Potrebuje nekaj časa, da začne zaupati.

SPOL: Moški

Opis

V letu 2019 sta bila bratca sprejeta v zavetišče kot malčka, ki sta jokala na podstrehi na Zalem logu v občini Železniki. Oba sta precej zadržana pri stiku s človekom, imata pa rada vse pod nadzorom. Veterinarsko sta urejena in lepa, zdrava mačkona, ki bi bila vesela doma, kjer bi morda lahko šla pogledat tudi po varni soseski.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.