Astrid

Podrobnosti

DRUŽABNOST: zelo družabna, vsiljiva

BIVANJE: v notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ŽIVAHNOST: zelo energična, igriva, tečka :)

MARAM: Stalno družbo, pisarniški material, dobro hrano

NE MARAM: Biti dolgo sama

POSEBNOST: Poškodba medenice, šepa

SPOL: Ženski

Opis

Astrid je bila jeseni 2023 najdena hudo poškodovana, verjetno jo je zadel avto, saj je bila najdena ob cesti. Takoj je potrebovala operacijo, a bo kot posledica njene poškodbe za vedno malo šepala. Glede na njen borbeni karakter pa je to prav nič ne ovira pri ‘nadlegovanju’ svojih cimrov, saj se ne pusti ustaviti, tudi ko imajo vsi drugi že dovolj akcije. Astrid je v celoti veterinarsko oskrbljena, negativna na FIV in FeLV, prebolela je tudi mačjo kugo, torej vam je lahko jasno, da mala razbojnica res rada živi in se razveseli vsega in vsakogar. Veliko akcije bo prinesla v hišo, mora pa imeti stalno družbo: mačjo, lahko tudi pasjo (čeprav se z njimi še ni družila, smo prepričani, da ne bo imela težav). Ona res ne bo veliko pri miru.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.