Amelija

Podrobnosti

DRUŽABNOST: poznani mačji prijatelji, sčasoma tudi druga bitja

BIVANJE: v notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ŽIVAHNOST: Zelo igriva, z vmesnimi dolgimi počitki

MARAM: Igro, visoke skoke, kvaliteten počitek, po možnosti v naročju

NE MARAM: Biti dolgo sama

POSEBNOST: trikolor

SPOL: Moški

Opis

Poleti 2022 je bila najdena pred pekarno v Železnikih kot malo enomesečno dete. Kot se za trikolorko spodobi, je zrastla v svojeglavo gospodično, ki točno pokaže, kaj ji je všeč in kaj ne. Je veterinarsko urejena, je pa pri njej potrebne nekaj več pozornosti glede dihal in srca, saj je imela kot mladič nekaj težav, še posebej po anesteziji.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.

  • Mačji dol, zavetišče za mačke
  • TRR: SI56 0433 1000 1828 371
  • Puštal 115, 4220 Škofja Loka
  • 040-21-88-61
  • info@zverca.si