Zofka

Podrobnosti

DRUŽABNOST: Še ni izpolnjeno

BIVANJE: Še ni izpolnjeno

ŽIVAHNOST: Še ni izpolnjeno

MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

NE MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

POSEBNOST: Še ni izpolnjeno

SPOL: Ženski

Opis

Zofka je bila sprejeta spomladi 2022, čisto pri koncu brejosti, čez nekaj dni je skotila. Stara naj bi bila okrog 10 let, potrebuje bolj mirno okolje, rada se pocrklja ob ljudeh, nad družbo mačk pa ni prav zelo navdušena. Je sterilizirana, cepljena, negativna na FIV in FeLV, zdrava in še vedno igriva. Nezahtevna mačja dama.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.

  • Mačji dol, zavetišče za mačke
  • TRR: SI56 0433 1000 1828 371
  • Puštal 115, 4220 Škofja Loka
  • 040-21-88-61
  • info@zverca.si