Viktorija

Podrobnosti

DRUŽABNOST: Ljudje, mačke, verjetno tudi psi

BIVANJE: V notranjem okolju ali z izhodi v varno okolje

ŽIVAHNOST: igriva, energična

MARAM: Igro, lov, vsaj občasno čohljanje

NE MARAM: Biti dolgo sama

POSEBNOST: izrazit lovski nagon

SPOL: Ženski

Opis

Viktorija je bila najdena  poleti 2023 v Škofji Loki. Zelo rada ima človeško bližino, zelo rada pa tudi preži na vse vrste plena. Res ima izrazit lovski nagon, zato bi bila verjetno najbolj zadovoljna v okolju, kjer bi ji bili omogočeni varni izhodi. Veterinarsko je v celoti urejena, je pa malce nagnjena k nabiranju maščobe, zato bi bilo dobro, da ji čim prej nekdo omogoči veliko telovadbe, igre. Do mačk je lahko precej bossy.

 


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.