Regina

Podrobnosti

DRUŽABNOST: z nevsiljivimi ljudmi, z mačkami

BIVANJE: V notranjem okolju

ŽIVAHNOST: Srednje živahna, občasno zelo igriva

MARAM: Dobro papico, mačje prijatelje

NE MARAM: glasnega dogajanja okrog sebe

POSEBNOST: Potrebuje nekaj časa, da začne zaupati.

SPOL: Ženski

Opis

Regina je bila jeseni 2022 najdena v Škofji Loki, že sterilizirana in z označenim uhljem. Ker se ni nihče javil, da bi jo pogrešal, sedaj čaka nekoga, ki je ne bo več zapustil. Je malo bolj nezaupljiva, vendar uživa v crkljanju, ko pridobiš njeno zaupanje. Je cepljena, čipirana, brez parazitov in zdrava.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.