Olivija

Podrobnosti

DRUŽABNOST: z nevsiljivimi ljudmi, z mačkami

BIVANJE: z izhodi v varno okolje

ENERGETIČNOST: lovka

MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

NE MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

POSEBNOST: Še ni izpolnjeno

SPOL: Ženski

Opis

Olivija je bila najdena septembra 2018 na Kidričevi cesti v Škofji Loki. Mačja družba je ne moti, prav tako občasno uživa tudi v človeški družbi, a res samo občasno. V pravem domu se bo sigurno sprostila in videla, da človeški dotiki niso nič groznega. Sicer pa je raje zunaj, samostojna in svobodna. Je FIV in FeLV negativna, čipirana, cepljena in sterilizirana.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.