Neli

Podrobnosti

DRUŽABNOST: Stiskanje k ljudem, igra z mački, psi mogoče

BIVANJE: v notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ŽIVAHNOST: zelo igriva

MARAM: delo z računalnikom

NE MARAM: Biti dolgo sama

POSEBNOST: Svilen, črn kožuh

SPOL: Ženski

Opis

Neli je bila najdena poleti 2023 v Škofji Loki. Razigrana gospodična je zelo družabna do mačk in ljudi, ima pa svojo voljo, tako da ni čisto vsak trenutek pri volji za druženje. Zelo rada ‘pomaga’ pri delu z računalnikom, morda ni najboljša izbira mačke za nekoga, ki mora res koncentrirano doma delati na daljavo.

Je veterinarsko urejena, torej cepljena, testirana in negativna na FIV in FeLV, sterilizirana, ima odpravljene parazite.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.