Nejka

Podrobnosti

DRUŽABNOST: Še ni izpolnjeno

BIVANJE: Še ni izpolnjeno

ŽIVAHNOST: Še ni izpolnjeno

MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

NE MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

POSEBNOST: Še ni izpolnjeno

SPOL: Ženski

Opis

Odrasla mačka, ki je prišla visoko breja v zavetišče iz Poljan, po nekaj dneh pa spomladi 2022 skotila štiri mladiče. Sedaj je pripravljena na nov dom, kjer bo vesela nekaj miru, ker pa je tudi družabna in igriva, bo prav super mačja družba za nekoga, ki morda ne bi imel ob sebi zelo razigranega mačjega mulca, a ravno prav igrivo gospo. Veterinarsko je urejena, negativna na FIV in FeLV, sterilizirana, cepljena, brez parazitov, s čudovito mehkim in pisanim kožuščkom …


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.

  • Mačji dol, zavetišče za mačke
  • TRR: SI56 0433 1000 1828 371
  • Puštal 115, 4220 Škofja Loka
  • 040-21-88-61
  • info@zverca.si