Kelly

Podrobnosti

DRUŽABNOST: zelo družabna

BIVANJE: v notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ŽIVAHNOST: igriva, energična

MARAM: Igro, čohljanje, prijatelje

NE MARAM: Biti dolgo sama

POSEBNOST: zelo ljubezniva in vesela vsake družbe

SPOL: Ženski

Opis

Čeprav je bila najdena kot smet zavržena ob smetnjakih v Železnikih poleti 2023 kot mala kepica, je sedaj gospodična samozavestna in igriva. Veseli se življena in vsakogar, ki se prikaže. Zelo družabna, igriva, pozornosti in igre željna. Težko bi bila sama doma, zato bi zanjo res radi dobili dom, kjer se bo veliko dogajalo in bo imela poleg človeške še vsaj mačjo družbo. Vesela pa bo tudi kakršnekoli druge. Veterinarsko je v celoti urejena. Naša netopirčica čaka svojo energično družino.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.