Izidor

Podrobnosti

DRUŽABNOST: mački, ljudje, morda tudi psi

BIVANJE: v notranjem okolju ali z izhodi v varno okolje

ŽIVAHNOST: srednje, občasno tudi dirkač

MARAM: Jelko, žurko

NE MARAM: biti dolgo sam

POSEBNOST: razbojnik

SPOL: Moški

Opis

Izidor je prišel v zavetišče avgusta 2021, ves popraskan po glavi. Je prijazen in igriv mačkon, ki bo vesel novega doma. Kastriran, čipiran, cepljen in negativen na FIV in FeLV.

Izidorju se mora precej dogajati, sicer rad tudi kvalitetno spi, ampak ga radovednost žene k spremljanju dogajanja in igri. Težko bi bil edina žival pri hiši, saj obožuje preganjanje z mački, zna biti tudi precej grob pri igri. V zavetišču se najraje druži z Jelko in nekaterimi drugimi bolj dinamičnimi mački.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.

  • Mačji dol, zavetišče za mačke
  • TRR: SI56 0433 1000 1828 371
  • Puštal 115, 4220 Škofja Loka
  • 040-21-88-61
  • info@zverca.si