Iza

Podrobnosti

DRUŽABNOST: ljudje, sprva drama queen do mačk

BIVANJE: v notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ŽIVAHNOST: zelo živahna

MARAM: igro, plezanje, sonček, svež zrak, čohljanje

NE MARAM: biti dolgo sama

POSEBNOST: drama queen, šefica

SPOL: Ženski

Opis

Iza je bila sprejeta v zavetišče iz Železnikov poleti leta 2022. Je družabna in živahna mačka, ki bi bila v novem domu vesela mačje družbe, čeprav rada pokaže dominanco, a ni agresivna. Šefica. Veterinarsko je urejena, cepljena proti kužnim boleznim in mikrosporiji, negativna na FIV in FeLV, seveda tudi sterilizirana in brez parazitov. Prijetna družba, a precej kompleksen karakter.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.

  • Mačji dol, zavetišče za mačke
  • TRR: SI56 0433 1000 1828 371
  • Puštal 115, 4220 Škofja Loka
  • 040-21-88-61
  • info@zverca.si