Charles aka Karel

Podrobnosti

DRUŽABNOST: Še ni izpolnjeno

BIVANJE: Še ni izpolnjeno

ŽIVAHNOST: Še ni izpolnjeno

MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

NE MARAM: Ti povem ko mi bo pasalo.

POSEBNOST: Še ni izpolnjeno

SPOL: Moški

Opis

Princ Charles je prišel k nam v oktobru 2022. Ker je imel poškodovane živce v sprednji tački, je bila potrebna amputacija. Je res zelo družaben muc, ne preveč brihten, tako da bo zanj obvezno notranje bivanje v varnem okolju. Obožuje mačjo družbo, poleg tega, da se rad valja tudi po naročju ljudi, zelo je zaupljiv, ne boji se ničesar in nikogar, razen … ene igračke. Sicer je cepljen, čipiran in braz zajedavcev, negativen na FIV in FeLV in kastriran.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.