Anica

Podrobnosti

DRUŽABNOST: z nevsiljivimi ljudmi

BIVANJE: V notranjem okolju ali z izhodi v varno okolje po prilagoditvi

ŽIVAHNOST: Srednje živahna

MARAM: Svoje kotičke za počitek, nežno crkljanje.

NE MARAM: Glasnega dogajanja okrog sebe, bullyjev

POSEBNOST: Potrebuje nekaj časa, da začne zaupati.

SPOL: Ženski

Opis

Anica je bila sprejeta spomladi 2022 iz Gorenje vasi. Je malo bolj plahe narave, a se zelo naveže na človeka, ki pridobi njeno zaupanje. Med mački je precej v stresu, ker je nesamozavestna, zato bi bila vesela novega doma, da se jih reši. Je v celoti veterinarsko oskrbljena in pripravljena na odhod nekam, kjer bo imela mir in veliko božanja, ko se bo sprostila.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.