Silva

Podrobnosti

DRUŽABNOST: z nevsiljivimi ljudmi, z družabnimi mačkami

BIVANJE: v notranjem okolju, zunaj le na povodcu

ENERGETIČNOST: bolj mirna gospodična, občasno igriva

MARAM: Mir, svoj prostor, božanje, igračke

NE MARAM: Glasnega dogajanja okrog sebe

POSEBNOST: Potrebuje nekaj časa, da začne zaupati.

SPOL: Ženski

Opis

Silva je ljubeznivo, drobno mačje bitje, umirjena, a tudi igriva, ko je pri volji. Nikoli ne razgraja in bi bila čudovita mačja družba nekomu, ki bi rad ob sebi eno prijetno, nevsiljivo bitje. Punčka je bila del kolonije mačk, ki smo jo urejali leta 2022, a je zaradi njene nežne narave nismo mogli vrniti v okolje, kjer bi bila lahko ogrožena. Je v celoti veterinarsko urejena, tako da bo lahko brez skrbi v novem domu le uživala v miru in družbi svojih skrbnikov. Skotena je v začetku leta 2022.


Vsi mucki, nastanjeni v zavetišču Mačji dol, so veterinarsko pregledani, cepljeni proti kužnim boleznim, imajo odpravljene zunanje in notranje zajedavce ter so čipirani. Vse dovolj stare živali so že sterilizirane, kastirane ter testirane na mačji aids (FIV) in levkozo (FeLV). 

Mucki so vajeni čistoče, družbe drugih muck in so večinoma zelo scrkljani. Vse posebnosti in karakterne značilnosti posameznih živali so zapisane v njihovih oglasih. V spodnjih oglasih ni nujno vseh muckov, ki so nastanjeni v zavetišču. Vsi mucki iščejo varne in odgovorne domove.

Pred klicem si postopek posvojitve preberite tukaj.

Posvojitev živali

Posvojitve v zavetišču Mačji dol so zaradi nemotenega poteka oskrbe živali možne po predhodnem telefonskem dogovoru.
Že v telefonskem razgovoru z vodjo zavetišča boste seznanjeni z osnovnimi pogoji za posvojitev živali, ki vključujejo podpis posvojitvene pogodbe.