Spletna stran

Spletna stran www.zverca.si in stran www.macji-dol.si sta namenjeni predvsem oglaševanju brezdomnih živali, osveščanju ljudi o odgovornem odnosu do živali ter obveščanju javnosti o delu društva Žverca.

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani Društva Žverca, so avtorsko delo prostovoljcev društva Žverca in kot tako so zaščitene z veljavno zakonodajo o avtorskih pravicah. Za objavo ali drugo javno rabo kateregakoli dela vsebin s strani www.zverca.si je potrebno pridobiti dovoljenje Društva Žverca.

Izjeme so vsebine, pri katerih je izrecno navedeno, da Društva Žverca dovoljuje uporabo v izobraževalne namene brez dodatnega dovoljenja. V teh primerih pa so vsebine na voljo izključno za nekomercialno uporabo. Pri citiranju vsebin s strani www.zverca.si je potrebno obvezno navesti vir informacije (spletna stran Društva Žverca ter link do spletne strani).

Vsakršna drugačna raba vsebin te spletne strani je prepovedana. Kdor bi uporabljal vsebine te spletne strani v nasprotju z zgoraj navedenimi pogoji, je za tako dejanje v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.