Oblački

Ročno izdelana mačja ležišča, ki nudijo utrujeni živalci po dolgi igri in raziskovanju, počitek, toplino in občutek varnosti. Nežen material, polnjeno z lahkimi kroglicami. Mačji oblak enostavno operete v pralnem stroju, posušite pa ga lahko kar v sušilnem stroju ali na sončku.

Premer okroglega ležišča: 58 cm

Velikost kvadratnega ležišča: 80x80 cm

Oblački so na voljo v večih motivih in barvah.

Cena oblačka je 50 evrov.

 

 

Majice

Majice lahko naročite na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., prevzem je mogoč v zavetišču Mačji dol. Majice modre barve so na voljo v velikostih S, L in XL. Majice v sivi barvi pa so na voljo v velikosti M. Izkupiček prodanih majic bo v celoti namenjen oskrbi mačk v zavetišču.

Ilustracijo je naredila Lea Vučko.

 

 

Grafike in broške

Lea Vučko je za naše zavetišče naredila 6 različnih grafik in brošk, na katerih so Mačjedolci, ki so pri nas že več let. Njihovo oskrbo tako krije naše društvo, lahko pa nam pomagate tudi vi. Od vsakega prodanega izdelka bo 70% namenjenih za oskrbo Mačjedolcev. Grafike in broške lahko naročite na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Prevzem je mogoč v zavetišču Mačji dol. Cena broške je 12€, cena grafike pa 20€.

Grafike so narejene v tehniki linoreza. V ploščo linoleja se ročno izreže zrcalna podoba motiva, na katero se z valjčkom nanese barvo. Motiv se nato s pomočjo grafične preše ročno odtisne na papir. Ker gre za ročno tehniko je vsak odtis nekoliko drugačen od prejšnega in s tem unikaten. Velikost grafik je 148 x 210 mm. Broške so prav tako unikaten ročni izdelek. Vsaka broška je posebej ročno porisana, izrezana iz termo skrčljive folije in obdelana do končnega izdelka.

 

 

Novoletne čestitke

Juhuhu, voščilnice s podobami naših mačjedolcev! Naročila za komplete po 10 univerzalnih voščilnic sprejemamo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cena kompleta je 12 eur, poštnina vključena v ceni. Izkupiček bo seveda namenjen mačkonom v naši oskrbi. S fotkanjem naših pozerjev sva se dajali Anja in Zala, voščilnice pa nam je ekspresno hitro in super luštno oblikovala Ana Fabjan. 

 

 

 

Skodelice Mačji dol

Končno na voljo naše krasne nove skodelice! Proizvedene v Veliki Britaniji, iz zelo kvalitetne plastike, primerne za vroče in hladne napitke, pranje v pomivalnem stroju, gretje v mikrovalovni pečici in tudi za metanje po tleh, saj so praktično neuničljive! Primerne so za otroke in za vse odrasle, ki imajo radi lepe stvari, poleg tega pa z nakupom le-teh želijo pomagati živalim. Skodelice so lahko tudi lepo novoletno darilo za ljubitelje živali. Cena ene skodelice je 10 eur, prevzem je možen v Šk.Loki, lahko pa jih pošljemo tudi po pošti (kupec krije poštnino 1 eur). Naročila že sprejemamo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za dizajn naših skodelic je poskrbela oblikovalka Daša Keber. 

Velikost skodelic: 85mm x 85mm, 3,5dcl.